Реклама

вторник, 18 януари 2011 г.

Защо гледаме турски сериали?

Защо гледаме турски сериали?

Днес в новинарската емисия на BTV зададоха този въпрос на малките палавници. Техните отговори естествено бяха много в страни от истината, но най-вече се изтъкваше, че били интересни и подобни.

Техните отговори бяха ясни още преди да ги попитат, но знаете, че истината не се крие в тях. Отговорът на “Защо гледаме турски сериали” се крие на съвсем друго място и най-вероятно отговорът е защото BTV ги излъчват в най-гледаното време. Това означава, че един сериал колкото и да е тъп, като няма какво да гледаш и се загледаш в няколко серии пак ще ти стане интересен, колкото и да са ограничени взаимоотношенията и действието в сериала.

Друг е въпроса, че изглежда не им се дават парички за по-качествена продукция като американските сериали примерно или техни собствени продукции, които им излизат доста по-скъпо. Веднъж разбраха, че има някакъв интерес, който вече прерасна в почти истерия и вече трябва да сме сигурни, че години ще ни облъчват с подобни сапунки, които сигурно и артистите участващи в тях не гледат.