Реклама

четвъртък, 20 януари 2011 г.

Екстремно преживяване под вода

Екстремно преживяване под вода

Адреналинът е в кръвта ви? Искате нещо екстремно да ви откъсне напълно от еднообразното ежедневие? А може ли всичко това да се комбинира с тишина и спокойствие? Отговорът е ДА! Гмурни се в дълбините на подводния свят! Водолазното спускане е един от най-удивителните екстремни спортове и все по-предпочитано занимание за свободното време. За едни гмуркането е работа, за други спорт, за трети -хоби. За някои е начин да се разхладят в летните горещини, който предпочитат дори пред каса студена бира.



Какво всъщност представлява този спорт? Да се спуснеш под водата с помощта на водолазен апарат (леководолазно спускане-scuba diving) или чрез задържане на дишането (свободно гмуркане-free diving).

Колко струва? Не е нужно да инвестирате твърде много средства първоначално, за да започнете се нуждаете от много малко водолазна екипировка-маска за гмуркане, шнорхел и плавници. Лятото е все по-близо, а в топлото време за кратко спускане не ви е необходим дори неопренов костюм. Ако решите, че именно гмуркането е за вас, винаги можете да си купите цялостна качествена водолазна екипировка. В блога за водолазно оборудване може да намерите съвети от къде да започнете и как да си подберете най-подходящите за вас продукти.

Звучи ли ви интересно? Пробвайте и ще се убедите в това!