Реклама

понеделник, 31 януари 2011 г.

Как да публикуваме обява в интернет?

Как да публикуваме обява в интернет?

В новия 21 век технологиите напреднаха главоломно. Може би много малък процент от хората нямат компютър в дома си и това говори, че останалите имат, а от там и че го ползват. Някои ползват компютрите си, за да играят игри, други за обработка на документи, а трети, за да сърфират в интернет и т.н. Независимо за какво ползвате компютъра си, когато в един момент търсите или сте решили да предложите някаква оферта обикновено ви се налага да влезете в сайт за обяви. Там подробно може да разгледате всички оферти, които ви интересуват или да сравните цените на вещ, която сте решили да продадете.

Освен информационно тези сайтове за обяви могат да ви послужат, за да публикувате и вашата обява в тях. Естествено добре е първо да си я напишете и редактирате, за да не се излагате като първолаче с правописни грешки, които може несъзнателно да допуснете. Пригответе си и поне 2-3 снимки, защото някои сайтове за обяви позволяват и качването на изображения към публикуваната обява, което е голямо предимство, защото клиентът може предварително да се запознае с визията на продукта, който предлагате. Ако примерно сте решили да публикувате обяви за имоти или автомобили бъдете сигурни, че имате шанс за по-голям успех ако обявата е придружена със снимки.

Третата стъпка е да намерите подходящи сайтове за обяви и да откриете бутона, който най-често е „добави обява“. В някои може да се публикува без регистрация, а някои сайтове изискват регистрация, за да може в следващия момент ако решите да я редактирате да имате неограничен достъп до своята обява. В следващата стъпка най-вероятно ще трябва да изберете точна категория, в която да публикувате вашата обява. Попълвате коректно всички полета от заглавие, съдържание и телефон за контакти и трябва да натиснете бутона „публикувай“. Мисля, че няма нищо сложно и всеки с малко познания за интернет средата може да се справи безпроблемно.