Реклама

понеделник, 31 януари 2011 г.

Добра реклама ли е обявата в интернет?

Добра реклама ли е обявата в интернет?

Офлайн бизнеса може и да ви върви, а може и да не ви върви. Знаем, че рекламата в телевизии и в интернет е скъпа и за това трябва да сме гъвкави и да търсим всякакви алтернативи за подпомагане на бизнеса си. Може да решим да рекламираме в медии и интернет, но защо да не открием и още един начин за реклама, който не изисква парични средства. Методът, който ви предлагам е с обяви в интернет, така може да достигнете нови потенциални клиенти за вашата стока или услуга. Най-доброто в това предложение е, че това е напълно безплатно.

Да, не сте разбрали погрешно, рекламата по този начин наистина може да ви излезе абсолютно безплатно и без нито една стотинка, като имате нужда само от свободно време и достъп до интернет. Ако вече сте се решили и искате да опитате този начин, от който само може да спечелите, а реално няма да изгубите нищо, освен свободното си време е добре да изпълните две важни стъпки, преди да започнете добавянето на офертите си в сайтове за обяви.

Първата важна стъпка е да направите оформлението на обявата(обявите) си. Добре е да подберете подходящо и провокиращо име, с което веднага ще грабнете потенциалните си клиенти. Предложете една наистина добра оферта (изгодна) ако искате тя да има ефект. Ако цената за услугата или стоката е с прекалено голяма надценка бъдете сигурни, че никой няма да ви потърси. Потребителите могат да прегледат хиляди обяви за имоти примерно ако вашата оферта не е изгодна и да изберат съвсем друга обява, на която да се спрат.

Втората изключително важна стъпка е да си направите списък със сайтове за обяви (поне десетина), които са с добра визия и с добра посещаемост, за да може повече хора да видят обявата ви. След като изпълните и тази стъпка вече сте готови, периодично да пускате обяви в различни сайтове и да очаквате нови контакти с ваши нови клиенти.