Реклама

сряда, 12 ноември 2008 г.

Атакизирай това

Атакизирай това

Зигмунд Фройд щеше да изцвили от радост, ако беше доживял да изследва поведението на днешните български политици през последния месец. Без да ги подлагаме на хипноза, пациентите Бойко, Ахмед, Сергей и Волен, чистосърдечно и ежедневно чрез тоталното медийно покритие ни правят съпричастни с неразрешените проблеми на детството си. В студията на Бареков и Коритаров, в новинарските емисии, в „политическите” сайтове и форуми - навсякъде смърди на комплекси – пациентите и упълномощени от тях лица съвсем му отпуснаха края и споделят ли споделят. Мазните парцали агресия вече не ги бълва само г-н Сидеров – БСП ще води война с мутрите, ГЕРБ ще гони гейовете, ДПС май пак е заложила детонатора на етническата бомба и Волен (и всички останали) тича ведро, готов да го настъпи.

„Мхм… Скъпи, булгарише пийпъл” – прокашля се д-р Фройд и ни поглежда над очилата – „Налице е айне класик „Едипов комплексен”. Всички ваши политици искат да се качат на майка си. Я-я дас ис фантастиш, те искат да яхнат държавата и да властват без всякакви задръжки, без скрупули, че вие цамбуркате в мръсотия и без парно и електроенергия, а и не бихте имали пари да си ги позволите. Нека ги анализираме заедно, булгарише пийпъл, да излекувам обсесиите им.”

Хер Фройд, после ще трябва да почистим кушетката в кабинета Ви – основните политически играчи вече не внимават като мастурбират над образа на електората. Извинявам се за езика, но много вулгарен стана политическия живот у нас последния месец. Вулгарен и циничен до неподозирани крайности. Ние и преди си знаехме, че сме исторически обременени от провали, робства, национални катастрофи и т.н. и като всички балкански народи си бяхме свикнали да понапсуваме ситуацията и да изтърпим агресията, било то външна или вътрешна, политическа или икономическа.

Сега вече политиците обаче откровено се гаврят с нас като дърт австралиец с малолетни варненчета. Да оставим настрана явно сериозното разстройство, което може да накара някой съвсем да забрави, че е кмет на двумилионен град и да се стреми към премиерски пост, проглушавайки аудиторията с грубости за сегашните управляващи, без да се е постарал реални доказателства, че той и партията му могат да се грижат за майка България. Като слушам Боби Б. и наистина се чувствам като жертва на педофил – силно ни ухажват с бонбончета от ГЕРБ, но те вече и децата предпочитат да имат тротоари за ходене, кошчета за отпадъци и въздух за дишане.

Премиерът на въпросните управляващи, известен в медицинските среди като Mr. Clean, от пример за подражание на младежта се превръща в гаден изверг, усмихнато ръсещ обиди към опозицията (лъжци, мутри), и народа (пак лъжци и мутри). Сексуални сигнали към електората продължава да изпраща и шампионът по вулгарно говорене в БСП - другарят Р. Петков. Хер Фройд ми напомня да спомена силната и властна бащинска фигура на Президента, която явно влияела за развитието на патологичните отклонения в мозъците на червените лидери.

Двойката Доган – Сидеров също достигна нови висоти от цинизъм във вечната си схватка за власт над маргиналните маси, неумело прикрита с идеологически и етнически (21 век сме, пичове) лозунги. ДПС допринасят за нашия анализ и с огромната лична драма на г-н Емин, която беше използвана от ВСИЧКИ по най-отвратителен начин. ОК, полицаите разследваха (само)убийството, психолозите изследваха душевното здраве на жертвата, журналистите вдигаха врява, както само те си знаят. Обаче и политиците минаха всички граници и смутиха покоя на г-н Емин изкарвайки го едновременно психопат, масон, терорист, сив кардинал и обикновена секретарка. Самоубийството му доведе до подемане на старата песен за етническото напрежение, а реваншисткото избиване на комплекси от миналото със сигурност е най-грозния начин за яхване на властта в родината ни.

И хер Фройд се отврати, не бил свикнал на такива мръсотии. Явно е, че 19 години след 10 ноември пак сме се загубили в терминологията – вместо в демократизация ще си живеем при парламентарна атакизация.

Автор: Ивайло Желязков, News24.bg

Гласувай за статията ТУК