Реклама

понеделник, 30 август 2010 г.

Защо да изберем лаптоп SONY ?

Защо да изберем лаптоп SONY?

Изборът на лаптоп е често нелека задача. Най-вече защото магазините, предлагащи подобни продукти, разполагат с богат асортимент, ориентирането в който може да стане само с предварително подготвени изисквания или с помощта на професионален съвет.

Ако сте се спрели вече на марка и тя е SONY, вижте най-широко разпространените мнения за лаптопите, които фирмата произвежда, и след това вземете решението дали това е подходящият за вас преносим компютър.
Основното мнение за лаптопите SONY е, че струват доста пари най-вече заради марката, която носят. Когато казвам доста пари, имам предвид, че в сравнение с модели с подобни параметри, цената в някои случаи е почти двойна. Основното преимущество, което в някаква степен компенсира стойността на лаптопа, е, че от фирмата-производител са се постарали да снабдят своите продукти с лъскав интерфейс и дизайн, които печели симпатии от първия път, щом го погледнете. Според специалисти в бранша матрицата на лаптоп SONY е най-добрата, която за момента се предлага на пазара. Но и цената е сред най-високите.

За сметка на това продуктите, носещи логото на всепризнатата световна марка, не могат да се похвалят с батерия, която издържа повече в сравнение с останалите й събратя. В зависимост от това каква енергия е необходима на просцесора и на останалите компоненти, за да си вършат работата на ниво, се определя и издръжливостта на батерията, но малко са тези, които издържат над 2 часа в режим на работа.

И все пак моделите лаптопи на SONY са предназначени най-вече за ценителите на добрата картина, които са готови да се разделят със значителна сума, но да са сигурни, че с всяко стартиране на лаптопа си осигуряват неповторимо виртуално приключение.