Реклама

четвъртък, 12 август 2010 г.

Онлайн магазин за авточасти

Онлайн магазин за авточасти

Отминаха времената когато беше нужно да обикаляш магазините за да сравняваш цени и след това да си транспортираш стоката сам до вкъщи. В момента онлайн магазините предлагат възможността да разгледате и поръчате техните предложения разположени удобно във вашия дом без никой нагльо да ви досажда и да ви обяснява кое е по-добро и как си заслужавало парите.

Собствениците на tuning.bg изненадаха автоманиаците приятно с новия си проект за онлайн пазаруване на авточасти, тунинг, автоелектроника, гуми и джанти, екстериорни и интериорни решения, ксенон, мотори и ATV. Изборът на артикули е огромен, и сърфирането в сайта е максимално улеснено за по-бързо намиране на търсената от вас стока.
Оказионът в сайта предлага да публикувате вашата обява без регистрация независимо дали продавате или купувате нещо за автомобила си.

В раздела "Промоции" може да откриете специалните отстъпки за момента и да се възползвате от тях. В партньорство с много вносители на аксесоари и авточасти магазинът ни осигурява изгодна доставка и на части, които не присъстват в момента в онлайн магазина като трябва само да се свържете с тях за да се уточнят подробностите. За да разберете повече е нужно да го посетите и да откриете нужната част за вашия автомобил.