Реклама

четвъртък, 2 декември 2010 г.

Коледни дръвчета

Коледни дръвчета

И тази коледа производители и вносители ще ни изненадат с красиви изкуствени елхи. В цветовата им гама са включени, сребристи, златисти, бели, червени, сини, цикламени и още много цветове изкуствени дръвчета, които са невероятни на външен вид и може да ги съобразим с интериора, в който ще са украса. Размерите, които се намират в търговската мрежа са от 20-30 сантиметра до няколко метра височина, като с различните си модели могат да задоволят и най-претенциозния вкус.

Хит в момента са светещите коледни елхи, които са с разноцветни лампички и много ефектни. Може да ги намерите в почти всеки магазин, в който се продава и коледна украса, като цените им са на двойна цена от стандартните изкуствени елхи. Има и красиви коледни дръвчета в ефектни саксии, които са естествени дръвчета или изкуствени такива.

Различните хора имат различни предпочитания и някои ще си купят изкуствено дръвче докато някои традиционалисти ще държат тяхната елха да е истинска. В последните години се забелязват различни призиви на еколози, които ни приканват да ползваме изкуствени елхи, като така ще спрем изсичането на младите дръвчета в името на природата. Дали ще изберете изкуствено или истинско дръвче това си е лично ваш избор и предпочитания, но главната цел е да се придаде празничен вид пред или в помещението, за което е предназначено то. Не забравяйте и коледната украса и светлини, които също ще придадат завършен вид на нашата подредба в изискан стил.