Реклама

четвъртък, 30 декември 2010 г.

Годишен хороскоп за 2011 година

Годишен хороскоп за 2011 година

2011 се очертава да бъде една изключителна година за личностно израстване. Зодиите Лъв и Овен ще извлекат ползи, за които са се борили и са положили огромен труд в предишните години. Други зодии ще имат трудности в работата и кариерата, но това ще е само временно затруднение. Според хороскопа за 2011 година, някои от зодиите ще се борят за налагане на територии, които не са в техните сфери на работа и това ще е голямата им грешка. За да навлезете в нови сфери на работа бъдете сигурни предварително, че сте компетентни, за да няма изненади и големи загуби.

По отношение на личните взаимоотношения 2011 година ще бъде положителна за различните зодиакални знаци и романтиката в духа им ще има определяща роля. Хората от зодия Везни ще имат страстни срещи с желани партньори. Девите ще изненадват приятно партньорите си в живота, а Раците ще спечелят нови приятели и през месеците ноември и юли ще са най-ползотворни за тях.

Очаквани приходи ще имат Козирозите и най-голям полза ще им донесе работата, която вършат с удоволствие. Везните ще трябва да се научат да отказват, за да не ги сметнат за вятърничави, когато не могат да изпълнят обещанията си. Телците могат да очакват една добра година и нервите, които са хабили през миналите години ще липсват през тази. Нови хора ще влязат в живота им и ще ги направят по-силни. За да разберете повече за хороскопите на всички зодии за 2011 година може да посетите Хороскоп за 2011 година на Horoskopite.com .

1 коментара:

Беа Ковачева каза...

Ежедневно обновяван безплатен дневен хороскоп за всички зодиакални знаци. Искате ли по-често късмета да е на ваша страна? Ако отговора е да, изберете своята зодия и прочетете вашия дневен хороскоп Разбира се в AstroPro.bg може да намерите също и седмичен хороскоп, месечен хороскоп, годишен хороскоп както и много други хороскопи