Реклама

понеделник, 4 октомври 2010 г.

Разхлопа ли ти се бравата – ключар си потърси!

Разхлопа ли ти се бравата – ключар си потърси!

В днешното забързано ежедневие майките нямат почти никакво време за себе си, още повече да се занимават с развалената си врата, затова най-лесният начин е като се извика ключар.
Първата и основна причина е, че си спестяват главоболия.
Втората - ще и излезе евтино.
И третата - няма да гледа резила на мъжа си, който няма как да не пожела да се изяви като майстор Тричко, знае всичко, което в действителност съвсем не е така.
Затова жена му бързо му дава съвет да си наляга парцалите и да потърсят квалифицирани ключарски услуги, а не като последния път, когато се опитвал да оправи нещо. Тогава обърнал цялата къща надолу с главата.
Така и жената решила да пропусне бащинския урок по майсторлък, доверявайки се на известната й поговорка: “Не питай старило, а питай патило”, защото един път като се е опарила от двете леви ръце на съпруга си, сега гледа да духа и студената супа.
Затова се подсигурява с компетентен ключар, за да не стане “от мухата – слон” или иначе казано от нещо дребно – голяма дандания.
Именно за мира в семейството, за да не се получават куриози, предвидливата майка предпочита да прекара времето си навън с цялото семейство и да остави ключарят да си свърши работата, а след като се върнат от забавата всичко вече да им е наред.