Реклама

понеделник, 4 октомври 2010 г.

Хотелите по българското черноморие

Хотелите по българското черноморие

Хотелите в България увеличиха драстично своя брой след засиленото строителство по морето и в планинските ни курорти. Криза е, но това не пречи инвеститори да влагат все още средства в построяването на нови такива. Двузвездни, тризвездни, четиризвездни и петзвездни хотели никнеха като гъби през изминалите 20 години. В момента някои от курортите ни изглеждат, като бетонен квартал замислен по времето на комунизма, но това изглежда не пречи на посетителите им, защото всяко лято легловата им база е запълнена почти изцяло.

Въпреки, че някои бяха построени абсолютно незаконно повечето от собствениците им съумяха да ги легализират навреме. За други се говори, че ще бъдат съборени, но все още не сме били свидетели на подобно мероприятие. Кризата дойде и постави на тясно някои от стопаните им, като те не успяваха да покриват кредитите, които са теглили и се стигна до запор на някои от тях, както и продажбата им на търгове.

Хубава и китна е нашата родина. По черноморието може да намерите хотелска стая на всякакви цени според категорията на хотела и екстрите, които се предлагат. Има стаи и за бедни има и луксозни апартаменти пригодени за богатите им гости. За да се убедите може да посетите едни от най-известните ни морски курорти Златни пясъци, Слънчев Бряг, Албена, Варна, Бургас или да изберете някое по-непретенциозно курортно селище, в което може да се насладите на топлата морска вода, спокойствието и забавленията, които се предлагат там. Често хората търсят квартири и по обяви в интернет или във вестниците, но най-прегледни са страниците в интернет, на които могат да се разгледат снимки или направо видео от самото място. За да спестите от цената на хотелската стая ви съветваме да я резервирате поне един, два месеца предварително, защото обикновено при такова ранно записване се ползва известен процент отстъпка. На всички избрали нашето черноморие пожелаваме приятна почивка.