Реклама

неделя, 21 септември 2008 г.

Avtorentacar класация до момента в SEO състезанието

Напоследък нашумя второто SEO състезание между уебмастерите с ключова дума ,,avtorentacar". Целта на състезанието е да се класират на първо място при търсене на ключовата дума ,,avtorentacar" в google . В деня определен от организаторите му първият класирал се на челна позиция ще получи 2000 лв. , втория 300лв. а третия 200лв. .
В няколко сайта видях, че някои хора го определят, като спамерско, но дали е така?
Според мен ,,спам" е силно казано, като се има предвид, че почти всеки изграден сайт се оптимизира по същия начин а именно чрез линкове към сайта и на второ място но не на последно доброто съдържание на сайта, което също е определящо за класирането му в търсенията. За тези, които са се подразнили от самото състезание препоръчвам просто да не му обръщат внимание и да оставят оптимизаторите да си вършат работата.

В този ред на мисли ви предлагам класация на първите 20 сайта по определената дума, като тя е абсолютно безпристрастна и е резултат от търсене в Google.bg на думата avtorentacar на 21 септември в 18.00 часа.

1. avtorentacar-bulgaria.com
2. avtorentacar.info
3. avtorentacar.com
4. avtorentacar.soul-design.org
5. avtorentacar.miglen.com
6. avtorentacar.org
7. foxycon.com
8. avtorentacar.make-business.info
9. avtorentacar.us
10. carautorent.net
11. avto-borsa.com/avtorentacar
12. avtorentacar.iordanoff.info
13. amur.bg/avtorentacar.php
14. blogs.mamita-bg.com/bestavtorentacar
15. avtorentacar.bittersweet-place.com
16. avtorentacar.silvina-bg.com
17. avtorentacar.horoskopite.com
18. avtorentacar.cn
19. bg-traveller.com
20. toshkov.info/avtorentacar

Естествено тази класация е моментна, защото тя ще се промени още хиляди пъти до края на състезанието и самата и промяна ще моделират всички участници със своята работа в него.