Реклама

вторник, 19 май 2009 г.

Самоубийство по нашенски :)


Самоубийство по нашенски :)

Днес в 13.00 е открито лицето Х.У.Й. (Вероятно става въпрос за Христо Узунов Йорданов, по непотвърдени данни от компетентните органи), което със сигурност се е самоубило в местността Мечи Ливади край наш български град.

Според първоначалните огледи(които не са крайни) е установено, че в черен джип с тъмни стъкла се намира лицето Х.У.Й. мъртво с 3 огнестрелни рани в главата и няколко прободни рани в гърба(най-вероятно от хладно оръжие с острие между 8 и 10 сантиметра).

След оглед на мястото на кончината на мъжа е установено, че той се е самоубил.

За самоубийството говорят всички факти. Както си е пътувал мъжът обременен от семейните грижи е решил да се самоубие. Докато е шофирал си е нанесъл няколко прободни рани в гърба и е спрял на пътна отбивка за да не предизивка ПТП. Слязъл е от МПС-то, вързал си е ръцете много стегнато, нанесъл си е побой, който е предизвикал множество кръвонасядания по лицето и се е застрелял 3 пъти в главата за по-сигурно. След смъртта си Х.У.Й. изглежда се е притеснил, че може да предизивка погнусата на преминаващите коли се е надигнал и се е преместил собственоръчно на седалката на шофьора на собствената си кола.

Статията няма връзка с действителни лица и събития и е просто един измислен разказ, който няма нищо общо с действителността.

Гласувай за статията ТУК