Реклама

вторник, 17 март 2009 г.

С кои новинарски сайтове започва денят ви?


С кои новинарски сайтове започва денят ви?

Колко сайта посещавате за да научите всичко, което ви интересува?
Това е въпрос на който може да отговорите в коментарите, но нека ви споделя колко сайта посещавам аз за да се информирам за всичко което се случва в България и по света.
Аз посещавам 2 основни новинарски сайта в началото на всеки мой ден и получавам информацията, която ми е нужна.

Пъвият посещаван от мен сайт е 7sekundi.com , който извлича RSS новините от медиите, които смятам, че са от водещите в България. С един бърз поглед върху началната страница аз научавам всички топ новини за деня. След преглед и прочит на заинтересувалите ме новини обикновенно влизам в Каталога на портала, който вече надхвърля 15 000 сайта и разглеждам новодобавените сайтове за нещо ново и интересно. А ако евентуално не намеря нещо, което ме интересува преглеждам от каталога повечето новинарски сайтове в България - новинарски сайтове .

Вторят посещаван от мен сайт е Svejo.net . Може би ще кажете, че той не е новинарски сайт а социална мрежа, но искам да ви уверя, че публикуваните там материали просто нямат аналог за момента в друг сайт в България. Интересни там са ми всички публикации на блогърите, като от тях разбирам какво ги вълнува в нашето ежедневие и показват новините от друга гледна точка а именно от страна на потърпевш, на свидетел или просто анализ на самата новина. След като прочета сериозните новини, които са ме заинтригували обикновенно продължавам сърфирането си със забавната част в Svejo а по-точно забавните снимки и клипчета за деня. Така с придобитото добро настроение мога да започна СВЕЖО деня си :) .

Гласувай за статията ТУК

1 коментара:

niko каза...

А на мен денят ми започва с новините от Грамофон. Харесва ми защото е адски бърз и опростен.