Близо 20 години сме яли фалшиво и вредно сирене и маргарин
Известно време попадам на статии за това как сиренето е фалшиво ако е под определена цена, чета как маргарина е канцерогенен, чета как и двата продукта са много вредни.
Питам се къде бяха всички контролни органи в тази държава през това време, че чак сега всичко излезе наяве?
Гласувай за статията ТУК
Реклама
сряда, 18 февруари 2009 г.
Близо 20 години сме яли фалшиво и вредно сирене и маргарин
Етикети:
канцерогенно,
маргарин,
сирене,
фалшиво сирене
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
4 коментара:
Вариантите са два:
1. В обедна почивка.
2. На "софрата" на същите тези производители!
Фалшиви и вредни сирене, кашкавал, колбаси, мед... А и ако сте забелязяли, така е във всички сфери на съвременния наш живот. Е, какво пък, за сметка на това някои господа реализират прекрасни печалби. Това е то свободата, демокрацията и либералната пазарна икономика.
Едно време беше социализъм, тоталитаризъм, но стоките бяха по-истински и нямаше такива гаври и експерименти със здравето и живота на хората.
Фалшиви и вредни сирене, кашкавал, колбаси, мед... А и ако сте забелязяли, така е във всички сфери на съвременния наш живот. Е, какво пък, за сметка на това някои господа реализират прекрасни печалби. Това е то свободата, демокрацията и либералната пазарна икономика.
Едно време беше социализъм, тоталитаризъм, но стоките бяха по-истински и нямаше такива гаври и експерименти със здравето и живота на хората.
така е, през социализма всичко си беше истинско. и сиренето, и ракията, и радияцията на чернобил, която се разпространи по цял свят, само не и при нас... а бе всичко...
живко
Публикуване на коментар