Реклама

събота, 12 февруари 2011 г.

България - държавата на глобите

България - държавата на глобите

Навярно от миналата година сте забелязали, че глобите за абсолютно всичко нараснаха в пъти. Ако досега една глоба е била примерно 10 лева от тази година тя вече е 50 лева. На фона на кризата и обедняващото население държавата вече се мъчи да взема глоби като при някои управления случвали се в нашата страна преди стотици години. Може би вече трябва да очакваме и синовете да ни вземат, за да може после да им слогуват без пари и да ограбват майките и бащите си.

Тъжно е, но е факт, който не е единственият лош за последните години. За да не се чувстават отхвърлени предлагам да се въведе абонаментна програма за глоби, в която всеки българин трябва да участва задължително. Така на всеки ще може да му се смъкне кожата както трябва и най-важното е че всеки ще бъде глобен без да има пропуски.

Що да спира влака за двама човека :)

Що да спира влака за двама човека :)

петък, 11 февруари 2011 г.

Групово пазаруване

Групово пазаруване

Напоследък страшно нашумели са сайтовете за групово пазаруване. Има и защо. Чрез тях вие можете да получите качествени стоки и услуги със страхотни намаления от 50 до 90 процента. Отстъпките са основно за ресторанти, студия за красота или хотели предлагащи почивка, но се срещат и други промоции. Сайтовете за намаления са вече около 40, но 4-5 от тях са водещите. Deals.bg е един от първите и най-стабилни такива. Сайт, който държи едновременно на интересите и на потребителите си и на бизнесите, които пускат промоции в сайта. Големите отстъпки предлагани от сайта действат като магнит и за 3-4 дни могат да се продадат стотици и дори хиляди ваучери за определена стока или услуга. Сайтът предлага мейл абонамент, така че ще получавате офертите удобно за вас във вашата поща. За момента сайтът се стреми да разшири броя на офертите, които се предлагат за други градове. Ако искате да посетите скъп ресторант и досега или сте нямали възможност или не сте искали да харчите толкова пари сега тази възможност е напълно реална без това да се отрази значително на бюджета ви - просто посещавайте Deals.bg редовно и следете за подходящи за вас оферти и предложения.

Ако искате да отидете някъде на почивка също можете да следите офертите, защото понякога, макари и не често се появяват страхотни предложения за пътувания в чужбина, най-вече до съседни държави за един уикенд на страхотно атрактивни цени. Има предложения и за уикенди в България, в малки семейни хотели или в големи луксозни комплекси и в двата случая на изключително атрактивни цени. Вече няма нужда да си стоите у дома през уикенда, а вместо това можете да отидете на почивка и най-хубавото в това е, че няма да ви се отрази значително на джоба. Пожелаваме ви приятно пазаруване и търсене на отстъпки. Поглезете се и прекарвайте добре времето си, без да се тревожите много колко пари харчите.