Реклама

неделя, 21 ноември 2010 г.

Джордан Карвър (Jordan Carver) - изкусителката

Джордан Карвър (Jordan Carver) - изкусителката

Джордан Карвър е родена на 30 януари 1984 година в Мюнхен, Германия. Известна е с огромните си гърди, кестенява коса и синьо-сиви очи. За да не ви отегчавам ви предлагам линкове към нейни снимки за да се насладите на пищните и форми.

1. Jordan Carver Photos
2. Jordan Carver Pictures, Jordan Carver Images
3. Jordan Carver Photos, Pictures, Images, and Informations

четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Планът Ран-Ът

Планът Ран-Ът

Колкото и да е странно, все някой вероятно е знаел какво ще се случи с България и за това ви представям това видео, като в никакъв случай не вземам страна а кой бил виновен и подобни. Гледайте и сами преценете дали има нещо вярно в него ...

Ако имате проблем с видеото може да го гледате ТУК

петък, 12 ноември 2010 г.

Апел от създателя на Уикипедия

Апел от създателя на Уикипедия

Преди десет години срещнал много присмехулни погледи от песимисти, които били сигурни, че проектът няма да успее. Прочети повече ТУК

четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Невероятни мотори от Япония (30 снимки)

Невероятни мотори от Япония (30 снимки)

За да разгледаш снимките влез от ТУК

сряда, 10 ноември 2010 г.

Късна подборка на снимки (83 снимки)

Късна подборка на снимки (83 снимки)

За да видиш снимките влез от ТУК

неделя, 7 ноември 2010 г.

Пазарът в Кюстендил

Пазарът в Кюстендил

Днес бях на гости в Кюстендил и с моите домакини решихме да се разходим до пазара на града. Речено-сторено. Пристигнахме там като на сафари (градът няма една здрава улица а и всички са само разкопани, не видяхме някой да асфалтира, а само да разкопава :) ), но както и да е. Пристигнахме там е силно казано, защото пазарът няма паркинг и ни се наложи да спрем на около 1 километър от него. До тук добре, решили сме и ще го направим въпреки, че всичко ни спира.

След като пристигнахме най-сетне заварихме "паякът" да вдига една кола, която не можела да спира там. Всичко хубаво и прекрасно ама се оказа, че и сергии няма. 5-6 сергии със зеленчуци на целия пазар :) (смях, като в някое изоставено село) ... Кметът бил забранил производители да продават на него и за това имаше само търговци, значи препродавачите могат да продават а самите производители имали отпуснати два дена, в които могат да продават продукцията си. Не си купихме нищо защото изборът беше мизерен, а и малкото сергии предполагаха високи цени (слаба конкуренция).

Никога повече няма да стъпя там, загубихме около час да се мотаме а в крайна сметка не свършихме нищо. Другия път като отида на гости ще си посетя най-обикновен хранителен магазин в който със сигурност ще има по-голям избор на зеленчуци.